Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi uzun yılan görmek

Rüyada mavi uzun yılan görmek

Rüyada mavi uzun yılan görmek yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine, maddi durumunuzun düzeleceğine, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine delalettir.

Rüyada mavi uzun yılan gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde biraz gerçeklerden uzaklaşmanız mümkün olabilir.

Rüyada mavi uzun yılan görmek işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına yorulur.

Rüyada uzun mavi etek giymek büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına delalet eder.

Rüyada mavi uzun etek giydiğini görmek karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına, bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına rivayet eder.

Rüyada mavi uzun etek görmek arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine, işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, işlerini sabırla yoluna koyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi uzun etek giymek eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, en büyük acılarının dineceğine, yandaşı olan birinin vefat etmesine alamet eder.

Rüyada uzun ve siyah yılan görmek zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, yolunda devam edeceğine işarettir.

Rüyada uzun ve zayıf yılan görmek kendisine ev alacağına, dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada kırmızı uzun yılan görmek böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, sakin giden yaşamının sarsılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments