Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi torba görmek

Rüyada mavi torba görmek

Rüyada mavi torba görmek işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına, ele güne muhtaç olacağına, çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, duaların Allah katında karşılığını bulacağına, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına, kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına delalet eder.

Rüyada mavi torba gördüyseniz:

  • Belirsizlik sizi karamsarlığa itebilir.

Rüyada mavi torba görmek çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine, hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir torba kömür görmek doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına yorulur.

Rüyada torba içinde para görmek hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine rivayet eder.

Rüyada poşet torba görmek kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına, ekonomik durumunun düzeleceğine, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada torba içinde altın görmek rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılanı torbaya koymak büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada torbada yılan görmek isteklerinin gerçekleşeceğine, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada bir torba para görmek hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments