Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir torba kömür görmek

Rüyada bir torba kömür görmek

Rüyada bir torba kömür görmek yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına, umutlarının da tükeneceğine, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, geleceğinin de çok parlak olacağına, işlerin rayından çıkacağına tabir olunur.

Rüyada bir torba kömür gördüyseniz:

  • Sezgisel olarak bazı konuların gidişatı ya da genel seyri üzerine fikir sahibi olabilirsiniz.

Rüyada torbada kömür görmek acı tecrübeler edineceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına alamet eder.

Rüyada torba kömür görmek çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine, fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada kömür torbaları görmek hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata, işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine delalet eder.

Rüyada bir torba kömür görmek sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına, yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine işaret eder.

Rüyada kömür torbası görmek aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına, büyüleyeceğine inanılır.

Rüyada bir torba para görmek hanesine bolluk ve bereket dolacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, kendisini işine vereceğine delalet eder.

Rüyada bir torba un görmek rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine işaret etmektedir.

Rüyada torba içinde balık görmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments