Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir torba para görmek

Rüyada bir torba para görmek

Rüyada bir torba para görmek şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına işaret eder.

Rüyada bir torba para gördüyseniz:

  • Yakın bir zamanda çok önemli bir görüşme yapmanız olasıdır.

Rüyada bir torba para görmek birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, üzüntülerinden kurtulacağına delalet eder.

Rüyada torbayla para görmek yoksulluktan sonra zengin olmaya, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına yorulur.

Rüyada torba dolusu para görmek işlerinin toparlanacağına, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına yorulur.

Rüyada bir torba dolusu para görmek çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine delalet eder.

Rüyada torba içinde para görmek güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada kum torbası görmek eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bez torba görmek uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına, endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine, onları gücendireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir torba ceviz görmek neşe ve sevinç içinde olacağına, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments