Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi top görmek

Rüyada mavi top görmek

Rüyada mavi top görmek verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, anne babaya müjde verileceğine, işlerinde başarı elde edeceğine, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine tabir olunur.

Rüyada mavi top gördüyseniz:

  • İnsanların nabzına göre şerbet vermeniz gerekebilir.

Rüyada mavi top görmek rahatının ve huzurunun bozulacağına, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine alamet eder.

Rüyada mavi renk top görmek kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine alamet eder.

Rüyada top kek görmek hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına, kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının top oynadığını görmek sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine, kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yamuk top görmek içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, moralinin yükseleceğine, her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşyaları toplanmış ev görmek işindeki verimliliğinin artacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine, tüm sorunlarının biteceğine, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına delalettir.

Rüyada kayısı toplayıp yemek ekonomik şartlarının iyileşeceğine, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Rüyada patlak top görmek sorunları ortadan kaldıracağına, rüya sahibinin helal kazançlar elde edeceğine, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments