Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patlak top görmek

Rüyada patlak top görmek

Rüyada patlak top görmek arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, yeni bir alışkanlık edinileceğine, bunun farkına varacağına, hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada patlak top gördüyseniz:

  • Aklınız yolunuzu aydınlatabilir.

Rüyada patlak top görmek rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına, günah işleyeceğine, iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada patlak ayakkabı görmek iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine, güçsüz ve nefessiz kalacağına, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mısır patlağı görmek aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına inanılır.

Rüyada tekeri patlak araba görmek kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, kendini bunu başaracağına, kendisine olan güveninin artacağına delalet eder.

Rüyada patlak lastik görmek hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına işaret etmektedir.

Rüyada arabanın tekerini patlak görmek geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına, kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine, ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına delalet etmektedir.

Rüyada patlak araba lastik görmek uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına, hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada tekeri patlak bisiklet görmek büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments