Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi renk top görmek

Rüyada mavi renk top görmek

Rüyada mavi renk top görmek kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına, başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi renk top gördüyseniz:

  • Sosyal açıdan büyüyebilirsiniz.

Rüyada mavi renk top görmek toplum tarafından el üstünde tutulacağına, eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına, borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine işarettir.

Rüyada mavi top görmek öfkeli hareketlerde bulunacağına, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, içinin ferahlayacağına inanılır.

Rüyada renkli top görmek tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, maddi olarak çok rahat olunacağına, sevdiklerini de koruyacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi renk gömlek görmek işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine yorulur.

Rüyada mavi renkli havlu görmek sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi renkli oda görmek iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına, devlet kapısından bir yardım alacağınıza, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine alamet eder.

Rüyada mavi renkli yumurta görmek dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına, içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına inanılır.

Rüyada mavi renk bavul görmek hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments