Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasından tesbih almak

Rüyada başkasından tesbih almak

Rüyada başkasından tesbih almak birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine, kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasından tesbih almak gördüyseniz:

  • Uygulanan baskı kararsızlığa neden olabilir.

Rüyada tesbih dağıtmak uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine rivayet eder.

Rüyada birinden tesbih aldığını görmek zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına, günden güne daha büyük zorluklarla karşılaşılacağına, rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına yorulur.

Rüyada tesbih yutmak sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine işaret eder.

Rüyada mor tesbih görmek yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına, helal lokma yiyeceğine, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine delalet eder.

Rüyada toplu tesbih görmek yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, sağlığını da kaybedeceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada tesbih seccade görmek sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yerden tesbih toplamak hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına, bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına tabir olunur.

Rüyada tesbihat yaptığını görmek uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments