Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi küpe görmek

Rüyada mavi küpe görmek

Rüyada mavi küpe görmek tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, kimseyle konuşmayacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, kısa süre içinde yalnız kalınacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine inanılır.

Rüyada mavi küpe gördüyseniz:

  • Fiziksel dağınıklığınız olabilir.

Rüyada mavi boncuklu küpe görmek işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada mavi taşlı gümüş küpe görmek sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına, aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına işaret eder.

Rüyada mavi küpe taktığını görmek hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine delalet eder.

Rüyada mavi küpe görmek her zaman kötülük için çalışacağına, umutsuzluk yaşanacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi küpe takmak işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Rüyada mavi küpe almak hasret çekenlerin kavuşacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, yakında kendisini çok iyi yerlere geleceğine ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına yorulur.

Rüyada mavi renkli küpe görmek hayallerinin gerçekleşeceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına rivayet eder.

Rüyada mavi taşlı küpe görmek bunun da aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine, başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments