Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi küpe takmak

Rüyada mavi küpe takmak

Rüyada mavi küpe takmak durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, bereketli bir döneme girileceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada mavi küpe takmak gördüyseniz:

  • Hiçbir şey göründüğü kadar kötü olmayabilir.

Rüyada mavi küpe takmak gerçeklikten uzaklaşacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına, yaşadığı stresten kaynaklanan agresif tavırlarının da sevdiklerini üzeceğine delalet eder.

Rüyada tek kulağa küpe takmak kişinin hayatını allak bullak edeceğine, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına inanılır.

Rüyada başkasına küpe takmak geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, işinin gücünün yaver gideceğine alamet eder.

Rüyada altın küpe ve kolye takmak sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın küpe yüzük takmak huzursuzlukların sona ereceğine, hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine, yakın zamanda rahat edeceğine delalet eder.

Rüyada siyah inci küpe takmak büyük bir ihanete uğranacağına, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine tabir olunur.

Rüyada mor küpe takmak hayli sağlam başarılara imza atacağına, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada burnuna küpe takmak maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments