Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi küpe almak

Rüyada mavi küpe almak

Rüyada mavi küpe almak hayal kırıklığı yaşayacağına, işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine, iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına, hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına, kısa sürede hayatın düzene gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi küpe almak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar yapılabilir, imzalar atılabilir.

Rüyada mavi taşlı küpe görmek kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada mavi küpe görmek aradığı kişiyi bulacağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına işarettir.

Rüyada mavi küpe takmak büyük bir gruba liderlik edileceğine, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, çok büyük zorluklar atlatacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi boncuklu küpe görmek özel yaşamda da rutini kıracak yeni programlar yaparak daha hareketli ortamlarda bulunulacağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına yorulur.

Rüyada mavi küpe almak maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine rivayet eder.

Rüyada mavi renk küpe görmek hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, dinç kalacağına delalettir.

Rüyada mavi taşlı gümüş küpe görmek aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi renkli küpe görmek kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments