Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi su kusmak

Rüyada mavi su kusmak

Rüyada mavi su kusmak zenginlik kazanacağına, çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, ancak çok kötü bir duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi su kusmak gördüyseniz:

  • Sizi tatmin etmeyen veya keyif vermeyen iş, anlaşma, ilişki veya iş birliklerini sonlandırabilirsiniz.

Rüyada mavi su kusmak makamının ve ününün artacağına, herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine delalettir.

Rüyada mavi renkte kusmak afiyette olacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına, hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine işaret eder.

Rüyada mavi renk kusmak elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, deyim yerindeyse elinin döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi kusmak onlar sayesinde moral bulacağına, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine işarettir.

Rüyada su içip kusmak maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına, elinin darlık görmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil su kusmak yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına yorulur.

Rüyada deniz suyu kusmak daha başarılı ve kazançlı olacağına, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına delalettir.

Rüyada acı su kusmak o işin tüm risklerini göze alacağına, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments