Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi kusmak

Rüyada mavi kusmak

Rüyada mavi kusmak problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, çok tahsilli bir kişi olacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, toplum içindeki yerin değerleneceğine yorulur.

Rüyada mavi kusmak gördüyseniz:

  • Bazı kıskanç kişiler sizi engelleyebilir.

Rüyada mavi renkte kusmak güzel günlerin geleceğine, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine işaret eder.

Rüyada mavi kusmak çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, evleneceğinize delalettir.

Rüyada mavi su kusmak kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına, aşının da çoğalacağına, sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına delalet eder.

Rüyada mavi renk kusmak kötülerin uzaklaştırılacağına, kişinin şansının artacağına, çok büyük adımlar atılacağına rivayet eder.

Rüyada sinek kusmak başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, ekmeksiz ve parasız kalacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına alamet eder.

Rüyada küçük kurt kusmak güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada ağlamak ve kusmak daha fazla dünya malı sahibi olacağına, huzura ve sıhhate kavuşacağına, unvan sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kurt kusmak insanlara her türlü yardımı yapacağına, aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına, uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments