Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su içip kusmak

Rüyada su içip kusmak

Rüyada su içip kusmak iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, bazı ürünlerin piyasada azalacağına, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, iyi hissedeceğine, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına, artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına inanılır.

Rüyada su içip kusmak gördüyseniz:

  • Toplayacağınız bilgilerden kazanacağınız şeyler var.

Rüyada su içip kusmak bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada süt içip kusmak sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, mesleğine dört elle sarılacağına delalet etmektedir.

Rüyada içip kusmak varlık ve huzur sahibi olunacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, bazı kayıplar olabileceğine yorulur.

Rüyada içtiği ilacı kusmak dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına inanılır.

Rüyada rakı içip kusmak ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine, yaptığı işlerin günbegün artacağına rivayet eder.

Rüyada iç organları kusmak beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Rüyada ilaç içip kusmak rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bira içip kusmak kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına, gelirini de büyük oranda arttıracağına, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments