Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada acı su kusmak

Rüyada acı su kusmak

Rüyada acı su kusmak çok zor günler yaşayacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, kırılacağına, sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına, kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine inanılır.

Rüyada acı su kusmak gördüyseniz:

  • Her şeyin arzuladığınız gibi olması için biraz daha sabretmeniz gerekiyor.

Rüyada acı su kusmak her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına, sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına işarettir.

Rüyada acı kusmak iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına, hayallerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada acı su görmek enerjisini toplayacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, bahtının açık olacağına yorulmaktadır.

Rüyada acı su içmek tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çeşmeden acı su içmek kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sarı su kusmak uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine yorulur.

Rüyada siyah su kusmak asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, işinde büyük başarı elde edeceğine delalettir.

Rüyada deniz suyu kusmak bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine, parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına, mutsuz ve huzursuz olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments