Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi sakallı adam görmek

Rüyada mavi sakallı adam görmek

Rüyada mavi sakallı adam görmek işlerin ve kazancın bir anda artacağına, artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına, sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine, bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada mavi sakallı adam gördüyseniz:

  • Artık onu fazla bekletmeyin.

Rüyada mavi sakallı adam görmek mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine, terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sakal bir adam görmek her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına delalet eder.

Rüyada sakallı adam öpmek dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sakallı adamlar görmek epey bir zarara uğrayacağına, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine rivayet eder.

Rüyada sakallı adam görmek arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına delalet eder.

Rüyada kara sakallı adam görmek her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada sarı sakallı adam görmek rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, huzura ve sıhhate kavuşacağına, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına delalettir.

Rüyada sakallı yaşlı adam görmek parasına da para ekleyeceğine, çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments