Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara sakallı adam görmek

Rüyada kara sakallı adam görmek

Rüyada kara sakallı adam görmek işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına, umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına tabir olunur.

Rüyada kara sakallı adam gördüyseniz:

  • Kendinizi geliştirme çabanız iltifatlar almanıza neden olabilir.

Rüyada kara sakallı adam görmek huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, edilen duaların tutacağına rivayet eder.

Rüyada kara sakal görmek çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, kafasını toplamasına yardımcı olacağına işaret eder.

Rüyada kara sakallı dede görmek kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına işaret eder.

Rüyada beyaz sakallı yaşlı adam görmek keyfin ve geçimin kalmayacağına, huzur getirecek birinin çıkacağına, ön plana çıkacağına tabir olunur.

Rüyada ak sakallı adam görmek bereket ve zenginliğe kavuşacağına, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine inanılır.

Rüyada sakallı yaşlı adam görmek kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sakalı adam görmek deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına inanılır.

Rüyada siyah sakallı adam görmek sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hayatının tamamen altüst olacağına, canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments