Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sakal bir adam görmek

Rüyada sakal bir adam görmek

Rüyada sakal bir adam görmek sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, sıkıntılardan kurtulmaya, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına delalettir.

Rüyada sakal bir adam gördüyseniz:

  • Özel bir kişiye yapacağınız ziyaret ilişkinizi güçlendirebilir.

Rüyada sakallı cübbeli adam görmek çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, hayli sağlam başarılara imza atacağına inanılır.

Rüyada uzun sakallı adam görmek işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, zorlukları aşacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz sakallı adam görmek yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına rivayet eder.

Rüyada siyah sakallı adam görmek mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sevinçli haberlerin alınacağına, hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine tabir olunur.

Rüyada mavi sakallı adam görmek aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine alamet etmektedir.

Rüyada sakal bir adam görmek çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına, sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına, yeni fırsatlar sunulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarı sakallı adam görmek yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, ancak rüya sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına, sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine yorulur.

Rüyada sakallı adam görmek bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yıpranacağına, strese gireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments