Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi saçlı birini görmek

Rüyada mavi saçlı birini görmek

Rüyada mavi saçlı birini görmek iyileşeceğine, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına, çalışkan bir kişi olunacağına, çok büyük zorluklar çekeceğine işaret eder.

Rüyada mavi saçlı birini gördüyseniz:

  • Bir yolculuk esnasında ya da katılacağınız bir davette, çok ilginç kişilerle tanışmanız mümkündür.

Rüyada sarı saçlı mavi gözlü erkek görmek böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, hayatın kolaylaşacağına delalet eder.

Rüyada saçlarını maviye boyatmak itibarını geri kazanacağına, yeni bir sosyal hayata adım atılacağına, dost ve akrabalarla paylaşılacağına inanılır.

Rüyada saçlarının mavi olduğunu görmek bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına, tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına rivayet eder.

Rüyada sarı saçlı mavi gözlü sevgili görmek aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına tabir olunur.

Rüyada mavi saçlı birini görmek her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan rüya sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına, eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, iyi halin geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçı mavi görmek algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, rüya sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi saçlı kadın görmek yaşadığı stres ve sinirden sonra çok kısa zamanda hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine delalettir.

Rüyada saçının mavi olduğunu görmek yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına, sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments