Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçının mavi olduğunu görmek

Rüyada saçının mavi olduğunu görmek

Rüyada saçının mavi olduğunu görmek yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zor zamanların sona ereceğine, hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, işlerine yeni işler katacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına yorulur.

Rüyada saçının mavi olduğunu gördüyseniz:

  • Evinizi güzelleştirecek planlar yapabilir, ilişkilerinizi düzenlemenize ya da canlandırmanıza yardımı dokunabilecek kişilerle planlarınızı tartışabilirsiniz.

Rüyada saçını maviye boyatmak rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, kötü gününden de geri duracağına inanılır.

Rüyada sarı saçlı mavi gözlü bebek görmek bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine, hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine işaret eder.

Rüyada mavi renk saç görmek mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, endişe ettiği işlerin son bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçının mavi olduğunu görmek sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, hayırlı bir yuva kuracağına, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine inanılır.

Rüyada mavi saç görmek dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına, yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada sarı saçlı mavi gözlü erkek bebek görmek zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Rüyada saçını mavi görmek iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, seçkin bir eleman haline geleceğine, çok daha kötü durumlara düşüleceğine delalet eder.

Rüyada saçı mavi görmek onların önüne geçeceğine, malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments