Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi renkte su görmek

Rüyada mavi renkte su görmek

Rüyada mavi renkte su görmek sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine alamet eder.

Rüyada mavi renkte su gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda egoistleşme meylindesiniz.

Rüyada mavi renkli su görmek maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine, zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine, kişinin sıkıntılarından arınacağına inanılır.

Rüyada mavi renkte su görmek gözlerindeki yaşın kuruyacağına, insanlara iş öğreteceğine, hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada mavi renkli güvercin görmek rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına, müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine işarettir.

Rüyada mavi renk badana görmek muradın olacağına, başına türlü işler geleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına delalet eder.

Rüyada mavi renk yılan görmek içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına işarettir.

Rüyada mavi renk pijama görmek ruhunun da şifaya kavuşacağına, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada mavi renk çiçek görmek iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına, yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına, kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına inanılır.

Rüyada mavi renk sabun görmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, evdeki bu huzurlu ortamın rüya sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına, yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments