Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi renkli su görmek

Rüyada mavi renkli su görmek

Rüyada mavi renkli su görmek maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine, eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine, büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada mavi renkli su gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdığınız sizden fayda sağlama niyetinde olabilir.

Rüyada mavi renkli su görmek yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine, maddi gücünün de daimi olacağına, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine inanılır.

Rüyada mavi renkte su görmek işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, Allah’ın lütuflarına ereceğine alamet eder.

Rüyada mavi renkte çanta görmek işten eve bir hayat yaşayacağına, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına işarettir.

Rüyada mavi renkli halı görmek mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, keyfinin kaçacağına, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına işarettir.

Rüyada mavi renkte bir şey görmek dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, kötü olayların meydana geleceğine, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine inanılır.

Rüyada mavi renk ışık görmek maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına, özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine delalettir.

Rüyada mavi renkli duvar görmek hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine, günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi renk abiye giymek işinin de hep yürüyeceğine, ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına, duygularının karşılık göreceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments