Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi renkte elbise giymek

Rüyada mavi renkte elbise giymek

Rüyada mavi renkte elbise giymek sosyal hayatında da mutlu olacağına, evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, rızkının çoğalacağına, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına delalettir.

Rüyada mavi renkte elbise giymek gördüyseniz:

  • Aşırı duygusallığınızı bir kenara bırakmalısınız.

Rüyada mavi renkte elbise giymek kazancını doğru şekilde kullanacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına işarettir.

Rüyada mavi renk elbise giymek iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına işarettir.

Rüyada mavi renkli elbise görmek bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, günah işlemekten korunacağına, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına inanılır.

Rüyada mavi renk bebek elbisesi görmek bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına, üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına, işveren koltuğunda oturacağına delalet eder.

Rüyada mavi renk takım elbise görmek belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, başarısızlığı karşısında yıkılacağına işarettir.

Rüyada mavi renk giymek helal lokma yemesiyle beraber, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi renk etek giymek kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına yorulur.

Rüyada mavi renk ayakkabı giydiğini görmek aile içinde her şeyin yolunda olacağına, bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments