Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi renk giymek

Rüyada mavi renk giymek

Rüyada mavi renk giymek yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, zorlukları aşacağınıza ve rahata ereceğinize, endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada mavi renk giymek gördüyseniz:

  • Bırakın, bazıları kendi bildikleri gibi davransın.

Rüyada mavi renk gömlek giymek kötü ve hasta günler geçireceğine, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi renk abiye giymek yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, imkânların çok daha iyi olacağına inanılır.

Rüyada mavi renk ayakkabı giymek elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına, iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına tabir olunur.

Rüyada mavi renkli ayakkabı giymek huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine, tamamen içine kapanacağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına yorulur.

Rüyada mavi renk ayakkabı giydiğini görmek zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve rüya sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi renk nişanlık giymek sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, kötü yönde hareket edeceğine, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına tabir olunur.

Rüyada mavi renk elbise giymek mutlu ve huzurlu biri olacağına, kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi renkte elbise giymek son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments