Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi renkli elbise görmek

Rüyada mavi renkli elbise görmek

Rüyada mavi renkli elbise görmek alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, her türlü konforsa sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada mavi renkli elbise gördüyseniz:

  • Duygusal konular gerilim nedeni olabilir.

Rüyada mavi renk bebek elbisesi görmek ticarette şansının yaver gideceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, huzurlu ve sağlıklı olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi renk elbise giymek sevdikleriyle arasının açılacağına, kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine alamet eder.

Rüyada mavi renkli elbise görmek bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi renkte elbise giymek evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, uzun süre işsizlik çekeceğine, kendisine olan güvenin artacağına rivayet eder.

Rüyada mavi renk takım elbise görmek diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına, isabetli adımlar atılacağına tabir olunur.

Rüyada mavi renk yüzük takmak inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine işaret eder.

Rüyada mavi renkli su görmek uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına, iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına yorulur.

Rüyada mavi renkli kumaş görmek çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına, çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına, sonu hayırlı olacak bir izdivaca işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments