Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi renkler görmek

Rüyada mavi renkler görmek

Rüyada mavi renkler görmek kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına, zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, kişinin bundan zarar göreceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi renkler gördüyseniz:

  • Çevrenizdekilerle olan uyumunuzu korumanız, olumlu ortak girişimlerde bulunmanızı sağlar.

Rüyada mavi renkli yazma görmek uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine, dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada mavi renkli gömlek görmek fakirlik ve yokluk göreceğine, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına delalet eder.

Rüyada mavi renk bluz görmek kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine inanılır.

Rüyada mavi renk havlu görmek böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi renkli yumurta görmek kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi renkli araba kullanmak sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına delalet eder.

Rüyada mavi renkte kusmak kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, ferahlayacağına, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi renk badana görmek daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments