Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askıda gömlek görmek

Rüyada askıda gömlek görmek

Rüyada askıda gömlek görmek ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine işarettir.

Rüyada askıda gömlek gördüyseniz:

  • Her tür özel durumu dşarıda kalarak incelemekte fayda var.

Rüyada askıda gömlek görmek kâbus gibi günlerin geleceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına işaret etmektedir.

Rüyada askıda beyaz gömlek görmek kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına, sağlık problemleri yaşamayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine delalet eder.

Rüyada askı görmek hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına delalet etmektedir.

Rüyada gelinliği askıda görmek mutluluğun günden güne daha da artacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine tabir olunur.

Rüyada askıda gelinlik görmek kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırık askı görmek bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada askıda pantolon görmek cesaretini yeninden toplayacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine tabir olunur.

Rüyada askılı elbise giymek çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine, onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments