Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinliği askıda görmek

Rüyada gelinliği askıda görmek

Rüyada gelinliği askıda görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, yorgun ve hasta hissedeceğine, suçlamalardan aklanılacağına, sağlık sorunlarından kurtulacağına, kendisini ferahlamış hissedeceğine, iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına alamet eder.

Rüyada gelinliği askıda gördüyseniz:

  • Beklenmedik kaynaklardan önemli şanslar söz konusu olabilir.

Rüyada askıda gelinlik görmek kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına, elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine yorulur.

Rüyada gelinliği askıda görmek onların gerçek yüzüyle karşılaşacağına, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine delalet etmektedir.

Rüyada çamaşır askısı görmek mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine, büyük maddi zararlara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tahta elbise askısı görmek şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada askılı çanta görmek rızkını kazanırken zorlanmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, bununla birlikte işlerin boş verileceğine işarettir.

Rüyada elbise askısı görmek huzur getirecek birinin çıkacağına, daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına, maddi olarak zor bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada askıda çamaşır görmek ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, onun kıymetini her daim bileceğine tabir olunur.

Rüyada elbiseyi askıya asmak bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına, işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments