Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askıda gelinlik görmek

Rüyada askıda gelinlik görmek

Rüyada askıda gelinlik görmek ailevi meselelerde tarafsız davranacağına, başarılarının tadına varacağına, herkesin desteğinin alınacağına, zarar edilen işlerde kara geçileceğine, günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine, iş konusunda kısmetin açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada askıda gelinlik gördüyseniz:

  • İstikrarlı olmanız şanslarınızı arttırabilir.

Rüyada gelinliği askıda görmek tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına yorulur.

Rüyada askıda gelinlik görmek memur ise terfi edeceğine, daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada kıyafet askısı görmek kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına, yolunun açık olacağına işaret eder.

Rüyada askılı çanta görmek işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, yol kat edeceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına alamet eder.

Rüyada askıda ceket görmek çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına inanılır.

Rüyada tahta elbise askısı görmek hem hayatının kurtulacağına, iyi geçiminin de bozulacağına, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine delalettir.

Rüyada elbiseyi askıda görmek aksine daha da zorlaştıracağına, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada askı görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments