Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askı görmek

Rüyada askı görmek

Rüyada askı görmek çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, borçlanacağına, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, hayatının olumlu yönde devam edeceğine, sevinçli haberler geleceğine, hırpalanacağına, bazen istemediği şeyler yapacağına, malların artacağına rivayet eder.

Rüyada askı gördüyseniz:

  • İşleri kendi istediğiniz şekilde yönlendirmek için seçeceğiniz yollar hoş bulunmayabilir.

Rüyada boş askı görmek hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kıyafet askısı görmek uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gelinliği askıda görmek her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına, iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine inanılır.

Rüyada askıda pantolon görmek makbul olandan vazgeçmeyeceğine, çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada askıda beyaz gömlek görmek hayırlı bir erkek ile evleneceğine, problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine yorulur.

Rüyada tahta elbise askısı görmek çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, yıpranacağına, güzel günlerinin geride kalacağına alamet eder.

Rüyada sütyen askısı görmek hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine, yönetici makamına oturacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada askıda gömlek görmek kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments