Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık askı görmek

Rüyada kırık askı görmek

Rüyada kırık askı görmek dertlerine derman bulacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine delalettir.

Rüyada kırık askı gördüyseniz:

  • Örneğin sevdiğinize alacağınız küçük bir hediye, olayı bir nebze yumuşatabilir.

Rüyada kırık elbise askısı görmek kendisine kızacağına, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, hayırlı kişiler ile tanışacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırık askı görmek namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada askıda gelinlik görmek çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, deyim yerindeyse elinin döneceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada pantolon askısı görmek kötü kişilerle karşılaşılacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine işarettir.

Rüyada demir askı görmek girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına, rüya sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına, moralinin, keyfinin kaçacağına alamet eder.

Rüyada askıda elbise görmek kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, arabasını ve toprağının olacağına, beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına rivayet eder.

Rüyada elbise askısı görmek başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine alamet eder.

Rüyada tahta elbise askısı görmek hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına, başını ağrıtan ve kendisini üzen olayları atacağı doğru adımlar ve vereceği hayırlı kararlar sayesinde yakın bir zaman içinde çözeceğine, daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments