Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi renkli ev görmek

Rüyada mavi renkli ev görmek

Rüyada mavi renkli ev görmek böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına, gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine, ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, maddi olanaklarının artacağına, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada mavi renkli ev gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkan kişiler güven telkin etmiyor olabilir.

Rüyada mavi renkli ev görmek yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, rüya sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine inanılır.

Rüyada mavi renkte ev görmek kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi renk ev görmek şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine inanılır.

Rüyada mavi renk sabun görmek sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına delalettir.

Rüyada başkasının üstünde mavi renk görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi renk şemsiye görmek ertelenen bir tatile çıkılacağına, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, ondan şifa göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi renkte su görmek eğer şifaysa da şifasını bulacağına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine delalettir.

Rüyada mavi renk giymek rüya sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments