Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi renkte ev görmek

Rüyada mavi renkte ev görmek

Rüyada mavi renkte ev görmek ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine, o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada mavi renkte ev gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz kadınları baştan çıkartmak, duygusal, anlık veya kalıcı maceralar yaşamak açısından şanslısınız.

Rüyada mavi renk ev görmek maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına inanılır.

Rüyada mavi renkte ev görmek yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine işaret eder.

Rüyada mavi renkli ev görmek oldukça uzun bir yolculuğa, tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi renkli kalem görmek dertlerin ve endişelerin son bulacağına, kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine, girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına rivayet eder.

Rüyada mavi renk pijama görmek alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada mavi renkli ayakkabı giymek hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, şansın ve kısmetin açılacağına, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi renkte kedi görmek yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine alamet eder.

Rüyada mavi renk şal görmek uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments