Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz renkte kusmak

Rüyada beyaz renkte kusmak

Rüyada beyaz renkte kusmak şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına, herkesin ilgisinin çekileceğine, çıkış yolları bulacağına, uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına tabir olunur.

Rüyada beyaz renkte kusmak gördüyseniz:

  • Karşılıklı adil alışverişi ön plana almanız gerekiyor.

Rüyada beyaz renk kusmak kırılan umutların tekrar filizleneceğine, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, başarılı bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada beyaz renkte kusmak kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, borçların kapanacağına, yüzün güleceğine tabir olunur.

Rüyada mavi renkte kusmak zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza, sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi renk kusmak yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada yeşil renkte kusmak kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına alamet eder.

Rüyada yeşil renk kusmak hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, iş değişikliğine gidileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sarı renk kusmak korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine işaret eder.

Rüyada siyah renkte kusmak şan şöhret kazanacağına, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments