Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi gül koparmak

Rüyada mavi gül koparmak

Rüyada mavi gül koparmak alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına, küfürlü söze, yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, çıkmaza düşeceğine, zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi gül koparmak gördüyseniz:

  • Yaratıcılık içeren işler veya projeler kazançlarınızı arttırmanızı ya da yeni iş birlikleri kurmanızı sağlayabilir.

Rüyada mavi ve beyaz gül görmek uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine delalet eder.

Rüyada mavi gül koparmak karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına delalettir.

Rüyada mavi gül yaprağı görmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi gül ağacı görmek gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi gül toplamak iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, çok başarılı ve zengin birisi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi gül koklamak gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına alamet eder.

Rüyada mavi gül görmek yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına alamet eder.

Rüyada mavi renk gül görmek düşmanlar tarafından zarar göreceğine, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına ve ilişkisinin huzur içinde süreceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments