Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi yağlı boya görmek

Rüyada mavi yağlı boya görmek

Rüyada mavi yağlı boya görmek çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına, elindeki imkânları en iyi şekilde değerlendirerek kendisine çok hayırlı bir kariyer oluşturacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, daha büyük saygınlık kazanılacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına rivayet eder.

Rüyada mavi yağlı boya gördüyseniz:

  • Çocuklarınız veya aile üyelerinizle ilgili konularla ilgilenmeniz gerekebilir.

Rüyada mavi yağlı boya görmek tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine, kazanç ve kar getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yağlı boya yapmak eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, önemli kararlar alınacağına, bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada yağlı boya tablo görmek bundan hayır göreceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine yorulur.

Rüyada yağlı boya resmi görmek zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, istenenden daha fazla mala sahip olunacağına, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yağlı boya tablo yapmak mutlu ve huzurlu biri olacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine yorulur.

Rüyada beyaz yağlı boya yapmak yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına, fakirlerin zenginleşeceğine, problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yağlı boya görmek anne ve babanın kalbinin kırılacağına, gönül hoşluğu yaşayacağına, sıkıntılarından en kısa sürede arınıp rahat bir nefes alacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçını maviye boyatmak karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına, kötü günlerin arkada kalacağına, sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments