Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçını maviye boyatmak

Rüyada saçını maviye boyatmak

Rüyada saçını maviye boyatmak yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine, sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine, çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada saçını maviye boyatmak gördüyseniz:

  • İlişkileriniz hakkında, insanlar olur olmaz dedikodular üretebilirler.

Rüyada saçlarını maviye boyatmak çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına, ağız tadından olacağına, bir birlikteliğin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçını maviye boyatmak çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına, devlete hizmet etmeye delalet eder.

Rüyada saçı mavi renge boyatmak ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine, hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine, girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına tabir olunur.

Rüyada saçı maviye boyatmak çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine, daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına alamet eder.

Rüyada mavi renk boya görmek içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi yağlı boya görmek ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına delalettir.

Rüyada göze mavi boya sürmek rahata kavuşmaya, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine delalet eder.

Rüyada gözüne mavi boya görmek kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments