Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok pencereli ev görmek

Rüyada çok pencereli ev görmek

Rüyada çok pencereli ev görmek Allah’ın sevgisini kazanacağına, sağlığının geri geleceğine, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, maddi gücünü yitireceğine, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, yepyeni biri haline geleceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine alamet eder.

Rüyada çok pencereli ev gördüyseniz:

  • Kendinizde yapacağınız değişiklikler önemli bir pozisyonu garanti altına almanızı sağlayabilir.

Rüyada pencereden eve girmek zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına, yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada pencereli ev görmek kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize  rivayet eder.

Rüyada büyük pencereli ev görmek elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına alamet eder.

Rüyada ev pencere görmek çok ünlü bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, amacına nail olacağına, çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine işaret eder.

Rüyada ev penceresi görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına, insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına delalettir.

Rüyada mavi pencereli ev görmek kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada kapısız penceresiz ev görmek yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına, tebrik edileceğine, huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada pencereden eve bakmak işindeki bereketin de çoğalacağına, hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza, tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments