Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askerden tezkere almak

Rüyada askerden tezkere almak

Rüyada askerden tezkere almak borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, korkularının ve kuruntularının biteceğine, rüya sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada askerden tezkere almak gördüyseniz:

  • Sizi suçlu hissettirmeye çalışan kişilerden uzak durun.

Rüyada asker olup tezkere almak o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına işarettir.

Rüyada askerde tezkere almak pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, ekonomik olarak darlığa düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada askerden tezkere almak maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada asker tezkere almak hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına, borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına işarettir.

Rüyada askerlikten tezkere almak eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tezkere görmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına işarettir.

Rüyada tezkere almak insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına yorulmaktadır.

Rüyada askerin tezkere aldığını görmek bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments