Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağda asker görmek

Rüyada dağda asker görmek

Rüyada dağda asker görmek sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına, para yatıracağına ve zarar edeceğine, nasiplerini alacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, kendisine olan güvenin artacağına, sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada dağda asker gördüyseniz:

  • Yalnız başınıza kalmak isteyeceğiniz veya platonik ya da gizli ilişkilere ilgi duyabileceğiniz bir sürece girdiniz.

Rüyada dağda asker görmek saygın biri olacağına, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına işaret etmektedir.

Rüyada erciyes dağını görmek vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, işlerinde başarı elde edeceğine, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine delalet eder.

Rüyada kendini dağda görmek pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tuz dağı görmek kafa dağıtacağına, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına işarettir.

Rüyada dağdan inmek işlerinin zarara uğrayacağına, işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına, eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına delalettir.

Rüyada dağda yol görmek çekemeyenlerin de çoğalacağına, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine ve böylece kendince bir olgunlaşma yaşayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine delalettir.

Rüyada balık dağıttığını görmek büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına, işlerin büyük kazanç getireceğine, parasal durumun düzeltileceğine alamet eder.

Rüyada atla dağa çıkmak heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments