Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kokulu mendil görmek

Rüyada kokulu mendil görmek

Rüyada kokulu mendil görmek bazı kimselere haksızlık edeceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına, attığı adımların geleceğini şekillendireceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine, evlatlarından memnun olacağına, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına işaret eder.

Rüyada kokulu mendil gördüyseniz:

  • Eski iş arkadaşlarınız, tanıdıklarınız veya meslektaşlarınızla biraraya gelmenizi sağlayacak aktivitelere katılabilirsiniz.

Rüyada kokulu mendil görmek gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine yorulur.

Rüyada mendile sümkürmek kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bu sebeple çok büyük üzüntü ve tedirginlik duyacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mendile burnunu silmek planların istediği gibi gitmeyeceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada mendil yıkamak iş hayatında sözü geçen biri olacağına, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine, yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine işaret etmektedir.

Rüyada mendil yemek kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına işarettir.

Rüyada elinde mendil sallamak yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine, çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş birine mendil vermek malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sümüklü mendil görmek ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments