Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada külot yıkamak

Rüyada külot yıkamak

Rüyada külot yıkamak o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, arzu ve isteklerine kavuşacağına yorulur.

Rüyada külot yıkamak gördüyseniz:

  • Artık, yeni planlar yapmanın, yeni girişimlerde bulunmanın veya yeni programlara başlamanın zamanıdır.

Rüyada beyaz külot yıkamak üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, içsel güvensizliklerinize, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına yorulur.

Rüyada külot yıkamak maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına delalet eder.

Rüyada hediye külot almak hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, içine düştüğü yokluktan ve sıkıntıdan kurtulacağına, birikimlerine büyük zarar  geleceğine delalettir.

Rüyada atlet külot görmek uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, rahatsızlık vereceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz külot giydiğini görmek düşmanına galip geleceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan rüya sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına tabir olunur.

Rüyada yeni külot görmek çok yorulacağına, sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada siyah külot görmek böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına, çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine işarettir.

Rüyada siyah külot almak bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments