Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı külotlu çorap görmek

Rüyada kırmızı külotlu çorap görmek

Rüyada kırmızı külotlu çorap görmek iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına, acı veren kazalara, uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine, sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, işinde başarılı olacağına, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine delalet eder.

Rüyada kırmızı külotlu çorap gördüyseniz:

  • Başkalarının zamanına veya sorunlarına ya da konularına göre davranabilir veya program yapabilirsiniz.

Rüyada kırmızı külotlu çorap görmek aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, her anlamda şifa bulmaya işarettir.

Rüyada siyah külotlu çorap giymek bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancının her geçen gün artacağına işaret eder.

Rüyada ten rengi külotlu çorap görmek esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada siyah külotlu çorap görmek bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, maddi sıkıntılarının çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada pembe külotlu çorap görmek kurtuluşa kavuşacağına, içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına delalettir.

Rüyada siyah külotlu çorap almak yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına işaret eder.

Rüyada beyaz külotlu çorap görmek kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine alamet eder.

Rüyada külotlu çorap almak onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments