Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının askere gittiğini görmek

Rüyada arkadaşının askere gittiğini görmek

Rüyada arkadaşının askere gittiğini görmek saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, hayali kurulan eve ulaşmaya, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, pek çok olumlu gelişmelere, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, beklenmeyen yerden gelecek yardımlara rivayet eder.

Rüyada arkadaşının askere gittiğini gördüyseniz:

  • Otorite konumundaki kişilerle sorun yaşayabilirsiniz.

Rüyada bir arkadaşının askere gittiğini görmek zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin rüyayı gören kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına alamet eder.

Rüyada askerlik arkadaşını görmek ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada askere giden arkadaşını görmek geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına, emeklerinin boşa gideceğine, iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada asker arkadaşı görmek aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşını askerde görmek maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, kısmetli bir yıl geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşını asker olarak görmek kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına alamet eder.

Rüyada arkadaşının askerden geldiğini görmek kazancının eksileceğine, keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine inanılır.

Rüyada askerdeki arkadaşı görmek istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments