Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ırmağa atlamak

Rüyada ırmağa atlamak

Rüyada ırmağa atlamak işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine, kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, tüm keyfinin kaçacağına, eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine, zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına alamet eder.

Rüyada ırmağa atlamak gördüyseniz:

  • Çevrenizde meydana gelen alışılmadık değişikliklere karşı koymanız gerilim yaratabilir veya gerilimi arttırabilir.

Rüyada ırmaktan atlamak mutluluğunun da artacağına, bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına, çok daha iyi başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ırmağa atlamak muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına, Allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ırmakta görmek zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına alamet etmektedir.

Rüyada ırmaktan birini kurtarmak hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına yorulur.

Rüyada hızlı akan ırmak görmek dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına, korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına, moralinin genel olarak yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada ormanda ırmak görmek başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ırmak üzerinden geçmek isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine delalettir.

Rüyada ırmak ve balık görmek ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına, kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments