Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cennet ırmağı görmek

Rüyada cennet ırmağı görmek

Rüyada cennet ırmağı görmek aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına, endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine, uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, hayatının iyileşeceğine, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada cennet ırmağı gördüyseniz:

  • Bazı konuları tek tek ele almalısınız.

Rüyada cennet ırmağı görmek bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada ırmakta boğulmak günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına, özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına, işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına rivayet eder.

Rüyada ırmağa girdiğini görmek eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada çağlayan ırmak görmek düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına, neşeli bir hayat süreceğine, sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada ırmakta yüzmek harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye rivayet eder.

Rüyada akan ırmak hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına, üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada ırmak deniz görmek hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, rüya sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada ırmak üzerinde yürümek sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments