Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ipek kumaş satın almak

Rüyada ipek kumaş satın almak

Rüyada ipek kumaş satın almak hayata küsecek duruma geleceğine, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına, yurtdışına gidileceğine, sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada ipek kumaş satın almak gördüyseniz:

  • Çalışma arkadaşlarınızla daha iyi geçinmenin yollarını bulmanız veya meslektaşlarınızla eğlenceli aktivitelerde bulunmanız durumunda önemli bir pozisyona gelebilirsiniz.

Rüyada ipek kumaş satın almak maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına delalettir.

Rüyada yeşil ipek kumaş görmek yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada ipek kumaş almak hayırlı günlerin geleceğine ve rüya sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, ayaklandıracağına yorulur.

Rüyada kırmızı ipek kumaş görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine, ileri gideceğine, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına yorulur.

Rüyada mavi ipek kumaş görmek maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada ipekli kumaş görmek çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine, maneviyatın da zenginleşeceğine, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine inanılır.

Rüyada ipek kumaş görmek güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, amaçlardan sapmaya, yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kumaş satın almak yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, yaşama isteğine yeniden kavuşacağına, iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments