Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı ipek kumaş görmek

Rüyada kırmızı ipek kumaş görmek

Rüyada kırmızı ipek kumaş görmek kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine, kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına, ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine, yeni ve daha büyük çalışmalar gerçekleştirip parasal sorunları çözmek için uğraşacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına işarettir.

Rüyada kırmızı ipek kumaş gördüyseniz:

  • Sinir gerilimlerinizi kontrol altında tutmaya çalışmalısınız.

Rüyada kırmızı ipek kumaş görmek sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına, dileklerinin kabul olacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada mavi ipek kumaş görmek sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, elde edilen tecrübeler sayesinde erken yaşta hayata karşı duruşunu sağlamlaştıracak olan rüya sahibinin, kolay kolay pes etmeyeceğine delalettir.

Rüyada ipekli kumaş görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine işaret eder.

Rüyada ipek kumaş almak maddi anlamda rahatlık göreceğine, hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine, bütün maksatlarının gerçekleşmesi alamet etmektedir.

Rüyada ipek kumaş satın almak kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, rüya sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına, zor durumda kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil ipek kumaş görmek yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ipek kumaş görmek bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine işaret eder.

Rüyada ipek kırmızı elbise giymek kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments