Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi gözlü kurt köpeği görmek

Rüyada mavi gözlü kurt köpeği görmek

Rüyada mavi gözlü kurt köpeği görmek kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine, iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına, işinde çok ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada mavi gözlü kurt köpeği gördüyseniz:

  • Gizli kapaklı yürütülen işler, arkanızdan konuşan kişiler veya sizi engelleyen durumlar sıkıntı yaratabilir.

Rüyada mavi gözlü kurt köpeği görmek en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, neşesini hiç kaybetmeyeceğine alamet eder.

Rüyada mavi gözlü beyaz köpek görmek gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi gözlü köpek görmek rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, üzüntülerin günden güne artacağına, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına işarettir.

Rüyada kurt gözü görmek rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil gözlü kurt görmek insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine inanılır.

Rüyada gözünden kurt çıktığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, işlerinin baltalanacağına işarettir.

Rüyada gözünden kurt çıkmak sevdiklerinden ayrı kalınacağına, hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine alamet eder.

Rüyada kırmızı gözlü kurt görmek huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına, aile içinden destek görecek olan rüya sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments