Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi gözlü güvercin görmek

Rüyada mavi gözlü güvercin görmek

Rüyada mavi gözlü güvercin görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine, kazançlı bir işin başına geçileceğine, bir sebeple bir dönem üzüleceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına tabir olunur.

Rüyada mavi gözlü güvercin gördüyseniz:

  • Geleceğinizi güvende tutacak maddi eğilimlere hız kazandırmalısınız.

Rüyada mavi gözlü güvercin görmek hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine, canın sıkılacağına, giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada güvercin gözü görmek bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi güvercin görmek ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına ve kulluk görevlerini tam olarak yerine getireceğine, çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine rivayet eder.

Rüyada mavi renkli güvercin görmek ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, karlı ortaklıklara gireceğine işaret eder.

Rüyada mavi beyaz güvercin görmek maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, stresten uzaklaşılacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine, çok büyük bir mutluluk duyacağına işarettir.

Rüyada beyaz renkli mavi gözlü kedi görmek sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine, her türlü konforsa sahip olunacağına, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine rivayet eder.

Rüyada sarışın mavi gözlü kadın görmek eksik olan yanının tamamlayacağına, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi gözlü sarışın bebek görmek kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments